fbpx

Ombre en hairstroke techniek, wat is het verschil?

Veel PMU-inkten bevatten nog steeds gevaarlijke stoffen
21 februari 2017
Een kort verslag hoe een behandeling verloopt
8 mei 2017

Ombre en hairstroke techniek, wat is het verschil?

ombre en hairstroke techniek

Ombre en hairstroke techniek?

Omdat het verschil tussen de ombre en hairstroke techniek bij veel klanten niet bekend is, leek het me zinvol een blog hierover te schrijven. Ik kan me voorstellen dat als je niet dagelijks bezig bent met permanente make-up, je het dan moeilijk vindt een keuze te maken.

HAIRSTROKE TECHNIEK

Tot voor kort was de hairstroke techniek de meest toegepaste techniek bij Très Jolie. Bij de hairstroke techniek (ook wel haartjestechniek) worden kleine strokes gepigmenteerd waardoor je optisch (ogende) haartjes creëert. De strokes zullen na genezing, na verloop van tijd wat waziger worden. Hierdoor zal het effect nog natuurlijker ogen. Dit is per huid verschillend.

OMBRE TECHNIEK

Deze techniek is er nog niet zo lang. Alhoewel deze techniek erg lijkt op de schaduwtechniek die er al lange tijd is. Men noemt het ook wel “powderbrows”. Dit komt omdat het lijkt of je je wenkbrauwen gepoederd hebt met oogpotlood of ogenschaduw. De wenkbrauw wordt als het ware in geschaduwd. Bij deze techniek is het de bedoeling dat de kleur van licht naar donker overloopt.

Smaken verschillen, de ene persoon wil een pittige wenkbrauw en de andere kiest liever voor een natuurlijke versie. Bij deze techniek is beide mogelijk. Ook is het mogelijk om deze techniek te combineren met een aantal hairstrokes (bijvoorbeeld bij de aanzet). Dit geeft een prachtig resultaat. Vooral bij de oudere, vette huid met grove poriën is dit een veel toegepaste techniek.

Dit komt omdat deze huidjes soms moeilijk het pigment in zich opnemen. Met de ombre techniek gaat dit vaak heel goed. Maar ook bij de jongere generatie is dit een zeer populaire techniek.

 

WELKE TECHNIEK PAST ER BIJ JOU

Uiteraard worden beide technieken toegepast bij Studio Très Jolie in Assen.

Vind je het na deze uitleg nog steeds erg lastig om te bepalen wat je wilt of wat er bij jou mogelijk is?

Kom dan langs voor een vrijblijvend (GRATIS) intakegesprek. Ik beantwoord dan al je vragen over permanente make-up. Er ligt een handig fotoboek in de salon met voorbeelden van mijn werk.

Ook kan ik beoordelen welk typehuid je hebt en ik een inschatting kan maken van welke techniek ik adviseer. Een intakegesprek duurt hooguit 40 minuten.

Ben je er uit en wil je dit gewoon heel graag, maak gebruik van de whats-app-service en maak gelijk een afspraak!

 

Liefs,

Jolanda

www.tresjolie.nl

[email protected]

06-53353031

Hairstroke techniek pmu

Ombre permanente make up

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *