fbpx

Een kort verslag hoe een behandeling verloopt

ombre en hairstroke techniek
Ombre en hairstroke techniek, wat is het verschil?
28 april 2017
♡ BROWS ♡ MOM ♡
22 oktober 2017

Een kort verslag hoe een behandeling verloopt

Kort verslag verloop behandeling

Na het behandelen van een willekeurige klant, kwam ik op het idee om een blog hierover te schrijven.
Ik wil jullie vertellen in een kort verslag hoe een behandeling verloopt. Bij deze behandeling gaat het om wenkbrauwen, boven en ondereyeliner.
… Want laten we eerlijk zijn, het is en blijft spannend!

Kennismaking

Om 9.00 uur hadden we afgesproken. Omdat we elkaar nog niet gesproken hadden, hebben we eerst even kennis gemaakt en doorgesproken wat precies de bedoeling was. Ik heb haar uitgelegd wat de behandelprocedure is. En welk kleuradvies ik zou geven. Ze wilde het zo natuurlijk mogelijk. Daar heb ik natuurlijk rekening mee gehouden. Want de klant is “Koningin”!

Maar ook de ondertoon en type huid heeft invloed op mijn kleurkeuze en wijze van behandelen/techniek. Mijn klant had de Informed Concent (een behandelovereenkomst) thuis uitgeprint en ingevuld meegenomen. Deze hebben we samen doorgenomen. Alles onder het genot van een kopje koffie/thee.

Behandeling wenkbrauwen

Daarna heb ik alle tijd genomen voor het voortekenen van de wenkbrauwen. Toen we beide tevreden waren, ben ik begonnen met pigmenteren en behandelen. Rond 11.00 uur waren we klaar en hebben we even een korte pauze ingelast.

Behandeling boven eyeliner

Vervolgens heb ik de boveneyeliner voorgetekend aan de hand van haar wensen. Toen we het allebei eens waren over de symmetrie en breedte/lengte heb ik er een kader omheen gepigmenteerd (“outliner” in vakjargon). Een fijn houvast, zodat we zeker wisten dat de vorm goed werd. Daarna heb ik dit kader/contour ingevuld met zwart pigment.

Behandeling onder eyeliner

Zonder pauze zijn we doorgegaan met de onder eyeliner. Dit ging vrij vlot. Tijdens deze behandelingen heb ik mijn klant niet gehoord over gevoeligheid.

Lunchtijd

Het was best even intensief, maar prima te doen. Inmiddels was het 13.00 uur. De “innerlijke mens” wilde toen ook wel wat aandacht. Samen hebben we geluncht in de gezellige salonruimte.

Tot slot

Vervolgens hebben we een afspraak gemaakt voor de 2e behandeling. Natuurlijk heb ik haar de nazorg nog even uitgelegd en de nazorgzalf meegegeven. Met een voldaan gevoel namen we afscheid van elkaar.

Vind je het na deze uitleg nog steeds erg lastig om te bepalen wat je wilt of wat er bij jou mogelijk is?

Je kunt hier ook de veel gestelde vragen bekijken over permanente make-up. Er ligt een handig fotoboek in de salon met voorbeelden van mijn werk. Ook kan ik beoordelen welk typehuid je hebt en ik een inschatting kan maken van welke kleur en techniek ik adviseer.  Ben je er uit en wil je dit gewoon heel graag, maak gebruik van de whats-app-service en maak gelijk een afspraak.

Liefs,

Jolanda

www.tresjolie.nl | [email protected] | 06 53353031

 

Een kort verslag hoe een behandeling verloopt Permanente wenkbrauwen en Eyeliner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *