fbpx

★ IK LAG ONDER EEN STEEN! ★

10YEARCHALLENGE
★ #10YEARCHALLENGE ★
26 januari 2019

★ IK LAG ONDER EEN STEEN! ★

Ik kon het niet geloven, een 2e lockdown? Wéér de salon sluiten? Wéér al mijn klanten afzeggen? Nee! Die had ik echt niet aan zien komen…

Eerlijk?
Deze lockdown gaat me een stuk minder goed af dan de 1e. De 1e was eigenlijk nog best wel chill. Het weer was goed, de blaadjes zaten aan de boom en we kregen als zzp’r financiële ondersteuning. Helaas nu niet. Daarbij leefde ik toen in de illusie dat die lockdown een eenmalige kwestie was.

Ongelooflijk!
Maar deze 2e lockdown vind ik echt minder leuk! Zeker in het begin kon ik mijn draai maar moeilijk vinden. Van een mega drukke agenda naar een volledig lege agenda! Hoe dan?! Was ik vrij? Kon ik het vakantie noemen? Een sabbatical? Of was ik werkloos? Man man… wat een omslag!

De verveling sloeg toe!
Ik wist soms niet eens meer wat voor dag het was! Het voelde echt of ik onder een steen lag… Ik kon mijzelf maar moeilijk motiveren om iets te ondernemen. Ook social media lag op z’n gat…Ik raakte er haast wat van in paniek. Wat als ik me ging vervelen? Eigenlijk staat dat woord helemaal niet in mijn vocabulaire, maar wat niet is kan komen natuurlijk, zeker met ineens zoveel vrije tijd!

Ik ben er weer…
Afijn! Het is zoals het is. We moeten er het beste maar van maken. Daarom doe ik even een teken van leven. Ik kreeg zoveel lieve apjes van klanten die me bemoedigende woordjes toespraken via apjes en mailtjes. Dat waardeer ik zeer. Dankjewel daarvoor! Inmiddels ben ik onder de steen vandaan gekropen.Ik ben begonnen met het lezen van boeken van gezondheidsguru’s, ik doe wat yoga, fitness (de salon is een waar fitnesscentrum(pje). Natuurlijk is er wat meer tijd om wat uitgebreider te koken en ik wandel heel wat kilometers met meestal een drup aan mijn neus dit keer! Ook Netflix en Videoland staan me altijd bij op verveelmomenten.

Onzeker…
Ik hoop dat het goed met jullie gaat. En dat jullie gezond zijn en blijven. We moeten nog even doorzetten. En het is natuurlijk afwachten wat onze Minister Rutte aanstaande dinsdag gaat vertellen. Ik hou mijn hart vast. 

Liefs, Jolanda

#Lockdown #Corona #virus #vaccin #persconferentie #blijfthuis #staysave #samensterk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *