fbpx

Jolanda Hielema

Al sinds Jolanda Hielema zich kan herinneren is zij bezig met alles op het gebied van beauty. Haar freelancewerk bij Mac Cosmetics een aantal jaren geleden, kwam dan ook als geroepen. Als een kind in een snoepwinkel leerde zij hier hoe zij het mooiste uit de mens kon halen. Ook portrettekenen is een jarenlange passie van haar geweest. Kortom zij is een creatieve en bezige bij!

Na 16 jaar een goedlopende nagelstudio te hebben gerund, gooide zij het over een andere boeg. In 2014 kwam namelijk het vak "permanente make-up” op haar pad. Het maken van mooi natuurlijke wenkbrauwen door middel van hairstrokes werd een ware passie en het gaf haar erg veel energie en voldoening. Zij volgde de basisopleiding "allround permanente make-up" bij Ecuri Cosmetics. Inmiddels volgt zij masterclasses van internationale artiesten om zich verder te ontwikkelen.

Zij probeert op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken door het bezoeken van beurzen, het lezen van vakbladen en middels contacten op fora. Jolanda staat bekend als perfectionistisch en om haar persoonlijke benadering. Uiteraard is zij in het bezit van een GGD-vergunning. Neemt u gerust contact op voor een afspraak of vrijblijvend intakegesprek.