Jolanda Hielema

Mijn moeder was kapster, dus het beautyvak werd er met de paplepel ingegoten. Toen ik tiener was, ontdekte ik de kracht van make up. Vooral het effect ervan op mijn zelfvertrouwen. Later maakte ik hier m’n beroep van en werkte ik als freelancer bij Mac Cosmetics. Als een kind in een snoepwinkel leerde ik hier hoe ik het mooiste uit de mens kon halen. Fantastisch vond ik dat. Daarbij is portrettekenen altijd mijn passie geweest, ik tekende veel in opdracht. Gezichten van mensen vind ik reuze interessant.

Vervolgens had ik 16 jaar lang een goedlopende nagelstudio, maar ik gooide het roer om in 2014; het vak Permanente make-up kwam op mijn pad. Vrouwen die niet tevreden zijn over hun wenkbrauwen weer blij de deur uit te laten gaan. Ik zag het helemaal voor me. In 2014 volgde ik daarom de basisopleiding "allround permanente make-up" en dat was het begin van een nieuw tijdperk. Inmiddels werk ik 9 jaar met veel plezier als permanente make-up specialiste en heb ik al ontzettend veel wenkbrauwen gezet. Perfectie en een persoonlijke benadering staan bij mij centraal en uiteraard ben ik in het bezit van een GGD-vergunning.

Altijd blijven ontwikkelen

De ontwikkelingen rondom PMU staan nooit stil. Daarom blijf ik altijd op de hoogte van de laatste technieken. Mijn certificaten hangen dan ook trots te prijken aan de wand. Ik volg (inter)nationale masterclasses, bezoek regelmatig beurzen en congressen en verslind alle vakbladen. Ook sparren met collega’s op diverse fora geeft mij veel inzicht en verdieping van het vak.

Neem gerust contact met mij op voor een afspraak of een vrijblijvend intakegesprek. Een intakegesprek kan persoonlijk in de salon maar ook middels een videocall.