Permanente make up Amsterdam

Permanente make-up is DE oplossing voor mensen die een gevoelige en allergische huid hebben. Ook zijn er veel vrouwen die in hun vroegere jaren teveel “geplukt" hebben. Bij het ouder worden verdwijnen haartjes soms ook zomaar. Natuurlijk kan ook ziekte hiervan de oorzaak zijn. Wat de oorzaak ook is, wie wil er nou niet wakker worden met meer uitdrukking in het gezicht. Op ieder moment van de dag er verzorgd uit zien.

En wat een gemak tijdens uw vakantie, sauna of sport. Weg met sjablonen en potloden. Het scheelt u veel kostbare tijd! Is uw zicht inmiddels iets minder geworden dan biedt permanente make-up ook absoluut uitkomst. Het kan natuurlijk ook zijn dat u geen vaste hand heeft of opmaken gewoon niet uw sterkste kant is. Permanente make-up geeft u meer zelfvertrouwen!


Wat kost permanente make-up?

Gratis en vrijblijvend advies

Als u twijfelt of gewoon eerst meer wilt weten, maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kunnen we wat meer uitleggen over de behandeling en kunnen we alvast kijken naar welke kleuren geschikt zouden kunnen zijn. Ook kunnen we door voor te tekenen alvast een beeld creëren zodat een beslissing weloverwogen gemaakt kan worden.
Maak hier vrijblijvend een afspraak