Permanente make-up voor mooie, volle en natuurlijke wenkbrauwen

Iedere vrouw is prachtig, iedereen met een eigen gezicht. Mooie wenkbrauwen zijn belangrijk voor jouw persoonlijke uitstraling. Ze laten je gezicht spreken. Sta jij elke ochtend te lang voor de spiegel om je wenkbrauwen bij te tekenen? Zoek je altijd naar de het perfecte wenkbrauwpotlood of een poeder maar is de kleur nooit helemaal wat je zoekt? Is je linker wenkbrauw on fleek, maar werkt de rechter niet mee? Vind je het lastig om steeds weer een mooie vorm te maken?

Dan is permanente make-up [link naar ‘wat is PMU’] de oplossing. Permanente make-up (ook wel PMU) is niet geheel permanent: het blijft tot 2 jaar zitten. Met verschillende technieken krijg je altijd een natuurlijke look. Geen omkijken meer, het scheelt je veel tijd en je hebt altijd een sprekend gezicht. In mijn salon Très Jolie in Assen (Drenthe) maak ik volle en natuurlijke wenkbrauwen, passend bij jouw gezicht. Ik ben een perfectionist pur sang en een persoonlijke behandeling vind ik erg belangrijk voor mijn klanten.


Wat kost permanente make-up? .

Gratis en vrijblijvend advies

Als u twijfelt of gewoon eerst meer wilt weten, maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij kunnen we wat meer uitleggen over de behandeling en kunnen we alvast kijken naar welke kleuren geschikt zouden kunnen zijn. Ook kunnen we door voor te tekenen alvast een beeld creëren zodat een beslissing weloverwogen gemaakt kan worden.
Maak hier vrijblijvend een afspraak