fbpx
Een kort verslag hoe een behandeling verloopt
8 mei 2017
Een tevreden klant vertelt over haar opfrisbehandeling wenkbrauwen
30 december 2017

♡ BROWS ♡ MOM ♡

Al tijden riep ik: “Mam je wenkies wil ik echt onder handen nemen hoor, dit kan echt niet meer”.

Mijn moeder had amper wenkbrauwhaartjes. Dit is iets dat veel voorkomt bij “dames op leeftijd”. Ieder jaar verdwijnen er haartjes. Mijn moeder tekende de wenkbrauwen ook niet eens bij! Terwijl ze zich altijd wel opmaakt. Maar ze zag het belang van wenkbrauwen nooit zo in. Ze draagt een bril en daardoor vond ze het niet echt nodig. Koppig als moeders is..

Zonder wenkbrauwen mis je toch echt een stukje uitdrukking in je gezicht. Ze zeggen toch niet voor niets dat wenkbrauwen de kapstop van je gezicht zijn?

Deze week was het dan eindelijk zo ver. Mijn moeder durfde het klaarblijkelijk aan… Maar de wenkbrauwen van je eigen moeder doen, is toch wel extra spannend merkte ik. Ik had me goed voorbereid zoals altijd. Ik had nagedacht over de pigmentkleur die ik wilde gaan gebruiken. Een kleur die geschikt zou zijn voor haar. Ze is blond, dus ik wilde het mooi zacht houden. Gelukkig lagen we daarin op 1 lijn.Meteen waren we het eens over de kleur.

Qua vorm… mmm dat was nog wel even een dingetje. Ik wilde een lichte optische lift creëren omdat de wenkbrauwen door haar leeftijd toch iets zwaar op haar ogen drukken. En dit kan een iets vermoeide blik geven.Ik was bang dat ze dat niet aandurfde, maar het tegendeel was waar. Tja wie wil er nou niet jonger uitzien!Ook hierin kwamen we dus ook meteen tot elkaar

Ook de behandeling verliep voortvarend.Qua gevoeligheid vond ze het erg meevallen.
“Ik kan wel slapen” zei ze zelfs. We zijn beide erg tevreden met het resultaat. Haar ogen spreken nu veel meer. Haar blik is opener.
Persoonlijk vind ik dat ze meteen veel meer kracht uitstraalt.

Wat vind jij ervan? Vind je de kleur te donker?Dat hoor ik namelijk vaak als ik iets post. Maar…. let op…. dit is niet het eindresultaat! De kleur zal qua intensiteit nog een stuk zachter worden. Vaak wel 30 tot 40%.

Qua nazorg is het niet heel ingewikkeld.In de nazorgbrief in het nazorgtasje staat precies wat ze moet doen.
De bijgevoegde Bepanthen zal zorgen voor een goede genezing. Wel altijd met schone vingers aanbrengen!
Daarbij is het lichaam nu goed in staat het herstelproces in werking te zetten.

Volgende week zullen de vliesjes verdwijnen.Dat kan er soms wat onrustig uit zien. Dat is bij de ene persoon erger dan bij de andere. Over zo’n 5 weken zal de definitieve kleur tevoorschijn komen. En dan zal de 2e behandeling plaatsvinden. Met daarna dezelfde genezingsprocedure. Dus we zijn nog niet klaar…
Maar dan heb je ook wat! Ik hou jullie op de hoogte en zal jullie het resultaat laten zien.

Ben jij het dagelijks bijtekenen ook meer dan zat!? Met deze powdertechniek creëer je natuurlijke wenkbrauwen.
Kom langs voor een vrijblijvend intakegesprek. Ik beantwoord al je vragen over permanente make-up. We bespreken technieken, vorm, kleur, werkwijze etc. Aan de hand van een fotoalbum kun je aangeven wat je wel en niet mooi vindt.
Een intakegesprek duurt hooguit 30 minuten.

Tot ziens in de salon!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *