fbpx

Een tevreden klant vertelt over haar opfrisbehandeling wenkbrauwen

♡ BROWS ♡ MOM ♡
22 oktober 2017
Voorbeeld doet volgen
13 februari 2018

Een tevreden klant vertelt over haar opfrisbehandeling wenkbrauwen

Mijn ervaring bij Studio Très Jolie Assen


In augustus 2016 ben ik voor het eerst bij Jolanda geweest en heb ik hairstrokes laten zetten. Ze waren nu redelijk vervaagd, dus vorige week ben ik geweest voor een opfrisbehandeling. Inmiddels had ik op Facebook de powderbrows voorbij zien komen, die ik nóg mooier vind. Dit was geen probleem. Omdat ik de vorige keer de kleur iets te licht vond, zijn we nu voor een tintje donkerder gegaan.

Jolanda is een echte vakvrouw

Jolanda is een echte vakvrouw die weet wat ze doet. Daarnaast heel perfectionistisch, wat ik erg prettig vind 🙂 Deze behandeling was iets pijnlijker dan de hairstrokes, maar goed te doen! Wat schattig is, is dat Jolanda het heel naar vindt dat het als klant niet zo fijn voelt. Maar elke vrouw weet: 'wie mooi wil zijn...' 😉

Dat was even schrikken...

Net als de vorige keer, had ik ook bij deze opfrisbehandeling dat ik erg schrok toen ik voor het eerst in de spiegel keek! Erg donker! Maar geloof me, alles komt goed. Omdat ik blond haar heb, is het verschil misschien ook wat groter als iemand met donder haar. Eerlijk is eerlijk, 1 week lang is het even 'doorbijten' om tot het uiteindelijke resultaat te komen, maar wederom ben ik erg blij! Ik heb ze donderdag laten bijwerken.

Hoe verliep de genezing bij mij?

De eerste 3 dagen zijn ze 'gewoon' donker en begint de korstvorming. Op maandag begonnen de eerste scheurtjes te komen, dinsdag begonnen er al wat korstjes los te laten. Woensdag waren mijn wenkbrauwen een aardig slagveld, maar gisteren zaten er nog maar een paar kleine korstjes op. En vandaag zijn ze 'af'. Jolanda, hartstikke bedankt weer en ik raad het echt iedereen aan!

Denk jij ook al langere tijd na over permanente make-up?

Maar zit je nog in de twijfelmodus? Kom langs voor een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek. Ik beantwoord al je vragen over permanente make-up. We bespreken mogelijkheden, technieken, vorm, kleur, werkwijze etc. Aan de hand van een fotoalbum kun je aangeven wat je wel en niet mooi vindt. Een adviesgesprek duurt hooguit 30 minuten. Ook kun je via Whats App informatie opvragen. Klik op de groene balk onderin je scherm.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.