fbpx
Een tevreden klant vertelt over haar opfrisbehandeling wenkbrauwen
30 december 2017
Ik vind het erg spannend
4 maart 2018

Voorbeeld doet volgen

Natuurlijk wilde ik als PMU specialist zelf ook mooie wenkbrauwen

En dan wil je zelf ook graag weer mooie wenkies! Opvallend was dat bijna iedere klant aan me vroeg of ik zelf ook permanente make-up had. Ik legde dan uit… “ja zo’n 5 jaar geleden, kreeg ik hairstrokes… maar moet eigenlijk al lang weer voor een opfrisbehandeling!” Maar het bleef er bij… De volgende vraag was waar ik dan naartoe zou gaan…. “Want jij bent natuurlijk wel heel kieskeurig”….

 

Eerst even iets anders. Hoe kwam ik eigenlijk in dit vak terecht?

Tuurlijk is dat zo! Ik wil ook graag mooie wenkies, net als mijn klanten.
Ik zal eerst eens vertellen hoe ik dit vak in ben gerold. Zo’n 12 jaar geleden leerde ik Denise kennen. Ze zat al jaren in het beautyvak, een echte vakvrouw.
We raakten aan de praat en voegden elkaar toe op Facebook. Een paar jaar later kwam ik haar weer ergens tegen, en vroeg ze of ik nog steeds achter de nageltafel zat. En waarom ik niet eens open stond voor het mooie vak van Permanente make-up. Omdat ze dit al eens eerder had gevraagd ben ik er serieus over na gaan denken.
Ik was wel toe aan een nieuwe uitdaging. En zoals de meeste lezers zullen weten, ben ik daar inmiddels 4 jaar mee bezig. Ik vind het een prachtig vak. En het heeft absoluut mijn passie.
En al die jaren heb ik nu een leuk contact met Denise. We delen veel ervaringen en kennis uit. Ik leer er veel van.

 

Afspraak met PMU specialist

Eind januari was het dan zover… 2 uur rijden voor een paar mooie wenkbrauwen. Ik had het er allemaal voor over. Het spreekwoord luidt niet voor niets “Wat je ver haalt, is lekker”!
Het was zo bijzonder om nu eens zelf in de stoel te liggen en zelf te ervaren hoe het voelt. Zelf even een “verwen” momentje. Ik had deze behandeling (ombre) zelf namelijk nog nooit ondergaan. En ik denk me nu nog beter te kunnen verplaatsen in mijn klanten.
Het is me erg mee gevallen, en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Het zal nu moeten genezen en zal zeker nog veel lichter worden.
Het eindresultaat zal ik jullie te zijner tijd showen!

 

Denk jij ook al langere tijd na over permanente make-up?

Maar zit je nog in de twijfelmodus? Kom langs voor een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek. Ik beantwoord al je vragen over permanente make-up. We bespreken mogelijkheden, technieken, vorm, kleur, werkwijze etc. Aan de hand van een fotoalbum kun je aangeven wat je wel en niet mooi vindt. Een adviesgesprek duurt hooguit 30 minuten.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *