fbpx
Voorbeeld doet volgen
13 februari 2018
Waarom ook mannen graag een zelfbruiner gebruiken
11 juni 2018

Ik vind het erg spannend

Unaniem hoor ik bij binnenkomst van mijn klanten “ik vind het erg spannend”.

Soms hebben ze de halve nacht wakker gelegen! Jammer, want het mooiste is dat je lekker fit bent voor de behandeling….En als ik dan doorvraag: Wat vind je dan zo spannend? Ben je bang dat de behandeling gevoelig is? “Nee” is ook het unanieme antwoord. “ik ben bang dat het eindresultaat toch niet wordt zoals ik in mijn hoofd heb”. Ik begrijp dat heel goed. Het gaat toch om je gezicht.
En het is toch behoorlijk definitief. Daarom wil ik je graag uitleggen hoe ik te werk ga. Eerst gaan we samen overleggen wat jij het mooiste vindt bij jou zelf. Natuurlijk adviseer ik jou hierin. Factoren die voor mij belangrijk zijn, is wat jij bijv. uit wilt stralen en natuurlijk wat er het mooist bij jouw gezicht en totaalplaatje past. Ook vraag ik soms naar een foto van hoe je het zelf gewend was te tekenen.

Pas hierna begin ik met voortekenen. Ik meet alles rustig af met mijn tools. Dan gaan we staan, voor de grote spiegel. Rustig kijkend hoe het staat. Aanpassingen worden hierna gedaan. Het hele voortekenproces duurt soms wel 20 minuten. Maar dat is helemaal niet erg. Het voortekenen is erg belangrijk. We moeten beide overtuigd zijn van de vorm van jouw nieuwe wenkbrauwen.

Pas als we beide 100% zeker zijn van de voortekening, begint de behandeling.

Heb ik je hiermee een beetje gerustgesteld?
Zo werkt het, dus no worries!!! ?

Liefs,
Jolanda

Denk jij ook al langere tijd na over permanente make-up?

Maar zit je nog in de twijfelmodus? Kom langs voor een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek. Ik beantwoord al je vragen over permanente make-up. We bespreken mogelijkheden, technieken, vorm, kleur, werkwijze etc. Aan de hand van een fotoalbum kun je aangeven wat je wel en niet mooi vindt. Een adviesgesprek duurt hooguit 30 minuten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *