fbpx

★ #10YEARCHALLENGE ★

Checklist voor je Permanente Make Up afspraak
30 september 2018
★ IK LAG ONDER EEN STEEN! ★
8 januari 2021

★ #10YEARCHALLENGE ★

10YEARCHALLENGE

Kijk nou die linker foto: dat was ergens in 2009 toen zat ik nog ijverig te nagelen…. wat heb ik een hoop nagels door mijn handen gehad!

Wat had ik veel klanten… maandelijks kwamen ze hun nagels weer mooi maken. Wat was het altijd gezellig. Want laten we eerlijk zijn… ik maakte er bij iedere klant een gezellig momentje van, natuurlijk met koffie en wat lekkers. Wat werd er veel besproken! Als de muren eens konden praten ?. Er is écht veel gelachen en er zijn ook traantjes gevloeid. Lief en leed werd er gedeeld. Bijzondere maar ook erg grappige momenten… ik zeg wel eens: “Ik kan er wel een boek van schrijven “17 jaar nagelstudio”! Wie weet kruip ik nog eens in de pen… maar of het een bestseller zal worden?! ?

Mijn klanten zouden zeggen: “Maarrrr toen wilde Jootje ineens wat anders”!! ? Dat klopt! Want ik kreeg lucht van het vak permanente make-up en dat fascineerde me! Dus ik deed een opleiding, ik ging veel oefenen… volgde masterclasses… Eerst combineerde ik beide diensten, maar uiteindelijk besloot ik de nagels te laten vallen. Natuurlijk vonden mijn klanten dat niet leuk. Maar ik vond het mooi geweest na 17 jaar. Het was tijd om het roer om te gooien, en dat heb ik gedaan. Inmiddels doe ik al weer 4 jaar permanente make-up, waarvan 2 jaar full time.

Het is een goede beslissing geweest. Het is een prachtig vak. Ik zie dagelijks vrouwen blij de deur uit gaan. Het leven bestaat uit keuzes en beslissingen maken en dit was er 1 van. Geen idee wat er de komende jaren nog op mijn pad komt, maar zoals ik het nu inschat ga ik nog jaaaren door met permanente make-up!

Tenminste als mijn gezondheid dat toelaat! BAM ?
Wel leuk om 10 jaar terug te blikken…

Liefs, Jolanda ?
?Studio Très Jolie
☎️ 06-53353031
? www.tresjolie.nl
? [email protected]

#10yearchallenge #PMU #Permanentemakeup #micropigmentation #wenkbrauw #semipermanentemakeup #Powderbrows #browsonfleek #ombrebrows #hairstrokes #schaduw #shadow #ombre #powder #PMUartist #eyebrow #brow #eye #wing #eyeliner #Assen #Kloosterveen #Groningen #Drenthe #TresJolie #Beauty #mooi #makeup #uiterlijk #GGD #Ecuri

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *