fbpx

Pagina

Informatie over Permanente make-up


Permanente make-up is DE oplossing voor mensen die een gevoelige en allergische huid hebben.

En wat een gemak tijdens uw vakantie, sauna of sport

Ook zijn er veel vrouwen die in hun vroegere jaren teveel “geplukt" hebben. Bij het ouder worden verdwijnen haartjes soms ook zomaar. Natuurlijk kan ook ziekte hiervan de oorzaak zijn. Wat de oorzaak ook is, wie wil er nou niet wakker worden met meer uitdrukking in het gezicht. Op ieder moment van de dag er verzorgd uit zien. En wat een gemak tijdens uw vakantie, sauna of sport. Weg met sjablonen en potloden. Het scheelt u veel kostbare tijd! Is uw zicht inmiddels iets minder geworden dan biedt permanente make-up ook absoluut uitkomst. Het kan natuurlijk ook zijn dat u geen vaste hand heeft of opmaken gewoon niet uw sterkste kant is. Permanente make-up geeft u meer zelfvertrouwen!


Motoren voor boten

Aandrijvingen voor motor-en zeilboten klaar voor montage.

Met een groot aantal innovaties, heeft de afdeling Boat Motors van Kräutler Elektromaschinen GmbH zich gepositioneerd als een complete en toonaangevende leverancier op het gebied van Elektrisch varen. Met een breed assortiment, met motoren van 500 Watt tot 120 kW in de verschillende uitvoeringen. Tegenwoordig leveren wij bijna uitsluitend aandrijvingen voor motor-en zeilboten klaar voor montage. Een solide distributienetwerk is belast met de verkoop en service. Voor de Benelux is Snoeck Technical Solutions verantwoordelijk.


Inzet voor kwaliteit en de beste prestaties.

De bouw van elektrische motoren voor boten is begonnen in de 80er jaren.

De bouw van elektrische motoren voor boten is begonnen in de 80er jaren. Eerst voor eigen gebruik en in werkelijkheid omdat er geen enkel product op de markt voldeed aan de hoge eisen van de ondernemings oprichter Oswald Kräutler. Meer dan 35 jaar na de eerste motor voor een boot van Kräutler, heeft de kwaliteit van deze motoren in de tussentijd wereldwijde erkenning opgedaan. Geen wonder dat zeil-en motorboot fans "Kräutler" roemen om inzet voor kwaliteit en prestaties. Dit is de bijdrage aan een milieu gericht denken voor een betere toekomst!

Download hier de Kräutler catalogus.

Projecten


Contact


Ons adres

Sleeuwijksedijk 18
4251XB Werkendam
T. +31(0)183-661891 – F. +31(0)848-319562

Wanneer kunt u ons bereiken